Hollandse Spelletjes

Ga los met Paula Leek tijdens onze Online Music Bingo Live!

Het begon allemaal met blokfluit les op haar 7de, 10 jaar later stond ze in het voorprogramma van Sophie Ellis Baxter, afgestudeerd aan het conservatorium en nu niet weg te denken in Noord-Holland. Paula leek, pianist, gitarist en ongekend getalenteerde zangers!

Speciaal voor het Valentines Weekend hebben wij keihard gewerkt aan een fantastische Live Music Bingo waar Paula Leek Live achter haar piano de tofste romantische liedjes zingt, wij zorgen dat elk deelnemer een unieke bingokaart ontvangt waar ze de liedjes af kunnen strepen en de gekste prijzen kunnen winnen. 

Hoe werkt het?

Wil je meedoen? Koop je bingokaart en zet het in je agenda.

Iedere speler krijgt de kaart(en) digitaal aangeleverd met daarop een aantal liedjes en artiesten. Via mail ontvangen alle deelnemers een link om in te loggen via onze online Video Conference (Zoom) op de afgesproken datum.

Wordt één van de liedjes door Paula Leek gezongen en staat het nummer op de bingokaart, streep dan het liedje weg. Er zijn drie prijzen per bingokaart. Het spel duurt ongeveer een uur. Samen met je collega’s, vrienden of familie is veel leuker, dus maak er een online feestje van en nodig iedereen uit.

Wat hebben de deelnemers nodig?

  • Feestelijke kleding of lekker in je joggingbroek;
  • Regel je eigen hapjes en drankjes;
  • Wifi;
  • Laptop, computer, iPad, of smartphone;
  • Geluid via de computer of nog beter via Bluetooth op de muziekinstallatie;
  • Quizkaarten en pen.

Wat doen wij?

Samen met ons moederbedrijf Hollandse Uitjes nemen wij, zowel online als offline, alle zorg uit handen. Wij communiceren met de deelnemers, zorgen dat ze volledig op de hoogte zijn, beantwoorden de vragen, versturen de bingokaarten en zorgen voor een onvergetelijk feest online.

Heb jij zelf een liedje die niet mag ontbreken tijdens je feestje, laat het ons weten en laat Paula Leek je verrassen.

Laat je inspireren

Mocht je inspiratie nodig hebben voor een te gek uitje op maat voor je afdeling of bedrijf? Laat het ons weten, want zelfs in deze gekke corona tijd weten wij raad!

Koop je kaartje: