Hollandse Spelletjes

De hele kinderopvang Quizt en Bingoot erop los voor KiKa!

Onze Online Bingo Quiz hebben we in een speciaal jasje gestoken. Samen met het Social Media Platform Peuterleidsters, een community met inmiddels ruim 40.000 leden op FB en Instagram (voor iedereen die in de kinderopvang werkzaam is) willen wij alle pedagogisch medewerkers bedanken voor de inzet het afgelopen jaar en een hart onder de riem te steken voor de tijd die nog zal komen. Zo zijn wij op het idee gekomen om alle pm’-ers door heel Nederland in het zonnetje te zetten! En dat gaan wij doen met een fantastische online Bingo Quiz.

Daarnaast willen wij iets extra’s toevoegen, dus niet zomaar een Online Bingo Quiz, maar eentje waarbij het goede doel niet vergeten wordt. Vorig jaar hebben wij Bakken voor KiKa ondersteund met een gratis uitje, dit jaar kiezen wij weer voor Stichting Kinderen Kankervrij en sponseren wij bij elk verkochte quizkaart € 1,00 naar de nieuwe bakmaand in maart 2021.

Geen quiz zonder prijzen!! Én wat hebben wij ongelooflijke toffe prijzen voor jullie! Door het benaderen van verschillende bedrijven met ons plan om elk pedagogische medewerker te bedanken voor hun inzet in deze gekke tijd en ons weer te binden aan Bakken voor KiKa, stromen de leukste prijzen binnen.

Hieronder noemen we alle bedrijven die belangeloos prijzen beschikbaar hebben gesteld: WijnvoordeelOpenupGeurwolkjewww.uglyxmas.nlRumagPedagogisch HartKro-koGefelicitaartRavensburgerVomar en Elmavanvliet en Hollandse Uitjes. Zowel prijzen voor jou als voor op de groep. De prijzen worden willekeurig verloot.

Hoe werkt het?

Wil je meedoen met onze Peuterleidsters Music Bingo Quiz? Koop een kaartje en zet de datum in je agenda.

Iedere speler krijgt de kaart(en) digitaal aangeleverd met daarop een aantal liedjes en artiesten. Via mail ontvangen alle deelnemers een link om in te loggen via onze online Video Conference (Zoom) op de afgesproken datum.

Er zijn vier prijzen per quizkaart. Het duurt ongeveer 45-60 minuten. Samen spelen is veel leuker, dus kies meerder kaarten met je collega’s en maak er nog een groter feestje van.

Wat hebben de deelnemers nodig?

  • Feestelijke kleding of lekker in je joggingbroek;
  • Regel je eigen hapjes en drankjes;
  • Wifi;
  • Laptop, computer, iPad, of smartphone;
  • Geluid via de computer of nog beter via Bluetooth op de muziekinstallatie;
  • Quizkaarten en pen.

Wat doen wij?

Samen met ons moederbedrijf Hollandse Uitjes nemen wij, zowel online als offline, alle zorg uit handen. Wij communiceren met de deelnemers, zorgen dat ze volledig op de hoogte zijn, beantwoorden de vragen, versturen de bingokaarten en zorgen voor een onvergetelijk feest online.

Heb jij zelf een product dat je ook beschikbaar wilt stellen als bingoprijs, mail gerust naar info@peuterleidsters.nl. Je kan dan je product promoten aan een groot (met name vrouwelijk) publiek.

Laat je inspireren

Mocht je inspiratie nodig hebben voor een te gek uitje op maat voor je afdeling of bedrijf? Laat het ons weten, want zelfs in deze gekke corona tijd weten wij raad!

Kies je datum: