Hollandse Spelletjes

De Slimste mens als Pubquiz

Eigenaar Hollandse Uitjes & Hollandse Spelletjes

Ik ben altijd gek geweest op spelletjes. In allerlei vormen en maten, vooral spelletjes thuis met familie, vrienden en later met ons kids. Ik weet niet wat het is, maar mijn bloed gaat sneller stromen, adrenaline stroomt door mijn lijf, ik wil wat het kost winnen! Je begrijpt dat mijn naasten dus niet altijd met mij willen spelen, ik kan namelijk echt vals worden. Dus doe ik graag mee aan allerlei spellen op tv. Nu heb ik net iets super tofs gelezen op Linda.nl het spelprogramma ‘De Slimste mens’ , deze komt op tv maar dan digitaal en iedereen kan eraan mee doen!

Spelprogramma Online Pubquiz

Spelprogramma ‘De Slimste mens’ komt met een online PubQuiz. Oh man, een spelletjesavond op een hoog niveau dus! Sta jij ook je longen uit je lijf te schreeuwen naar je tv scherm tijdens ‘De Slimste Mens’?

De Slimste Mens Pubquiz

Vandaag lees ik op het facebook platform van zoals al benoemde Linda.nl dat deze populaire tv programma ook met een eenmalige online variant komt, oftewel ‘De Slimste Mens PubQuiz’. Deze eenmalige editie wordt zoals gewoonlijk gepresenteerd door Philip Freriks en Maarten van Rossem die zoals wij allemaal gewend zijn jurylid inclusief commentator.

Haal al je slimste huisgenoten van zolder en je kids van hun kamer en bereid je aankomende paasweekend voor een online De Slimste Mens quiz en ga voor je enige moment van Fame!

Maar wij zouden geen Hollandse Spelletjes zijn toch, als ik niet ook hier mijn bloed sneller van ging stromen en ons eigen Slimme PubQuiz gingen maken. Wij buigen ons weer over de tekentafel en gaan aan de slag. Dinsdag komen wij met onze eigen digitale variante De Slimme PubQuiz. Nu al zin in!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *