Hollandse Spelletjes

Over ons

Eigenaar Hollandse Spelletjes

Hollandse Spelletjes

Welkom bij Hollandse spelletjes, welkom in een wereld vol met onvergetelijke activiteiten en toffe spellen. Ik, Nicola Fanning, eigenaar van Hollandse uitjes nodig jullie graag uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website Hollandse spelletjes.

Het idee van Hollandse spelletjes ontstond bij the “Out break” van de Corona Virus en de begin van een dreigende “Lock Down” in Nederland. Onze landelijke uitjes kwamen langzaam stil te staan, het bezoeken van de mooiste plekken door heel Nederland moesten wij voorlopig uitstellen en veilig thuis blijven.

Dat bracht mij aan het denken…

Na een week knallen samen met de beste team ooit van Hollandse uitjes, hebben wij de leukste spelletjes bedacht. En, wees eens eerlijk.. hoe leuk is het niet om samen met je gezin, online skypen met je vrienden of zelfs tijdens je conference call de tofste spelletjes te spelen.

Terug naar de basis met je gezin, terug naar wat echt belangrijk is, samen plezier, weer eens echt praten en lachen met elkaar. Of het missen van de teamspirit, de positiviteit, een knipoog over je beeldscherm, het echte werkplezier en dit te overbruggen samen met je collega’s,

Met onze on- en offline spelletjes komen wij samen de komende periode thuis goed door.

Laten wij voor elkaar zorgen en voor elkaar zijn op afstand. Stay safe & Have fun!

Eigenaar Hollandse Uitjes & Hollandse Spelletjes

Wat zeggen mensen over hollandse spelletjes

Wat een top dag, wij hebben echt genoten. Verrassend en erg out of the box. Bedankt voor het organiseren, knap hoe jullie te werk zijn gegaan in ons pittoresk Eemnes.

Volgend jaar weten wij jullie te vinden!

4/5
Inge van Mondfrans, Directeur Stichting BELhamels

Wij vernamen van Hollandse uitjes,  activiteiten en evenementen. Het bedrijf valt zeker in de top 10 uitjes, die zij organiseren. Wij hebben een onwijs leuke middag gehad met het Levend Ganzenbord spel. Het spel zat uitstekend in elkaar en de begeleiding was goed, leuk en erg enthousiast. Het is zeker een aanrader om met vrienden, familie of collega’s een keertje te gaan doen!

4/5
Familie Mosch

We hebben een ontzettend leuke middag gehad en het weer zat gelukkig ook ontzettend mee. Een leuke organisatie met meerdere mogelijkheden om een feestje tot een succes te maken. Bedankt!

5/5
Bianca Bekker-Hoet